Wij zijn er klaar voor: K(r)oningsdag!

De allereerste Koningsdag staat voor de deur! Prins Willem Alexander zal tot koning gekroond worden met een groots feest voor iedereen. Ook Hulkenberg is er helemaal klaar voor, met onze vorstelijke producten kan onze Koningsdag niet meer stukBig Box kunststof palletbox!

Koning, keizer, admiraal, onze Big Box palletbox kennen ze allemaal. De kunststof palletbox met een bijzonder stabiele constructie en een optimaal volume wordt dankzij haar goede hygiënische eigenschappen voor de meest uiteenlopende toepassingen ingezet. Onze kunststof palletbox behoeft dan ook geen introductie meer, een echte King of the Palletboxes! Ideaal voor een veilige opslag van uw waardevolle goederen, zoals voor de koninklijke zetel of een kroon. Dan staat dit in ieder geval niet in de weg. Nu ook leverbaar in oranje! Er is wel een klein minpuntje: hij is in de kleur oranje alleen in grote aantallen leverbaar.

Kunststof pallet van HulkenbergDe H1-F, een oranje kunststof pallet die eigenlijk is gemaakt voor het vervoer van (oranje) viskisten, maar voor deze Koningsdag is hij natuurlijk ook voor andere doeleinden te gebruiken. Deze topper blinkt uit in hygiëne en misstaat dan ook niet op een dag als deze. Ideaal als aankleding voor uw koninklijke banket, als afscherming van uw privépaleis of natuurlijk gewoon voor de opslag van al uw oranjespullen.

VaatwaskorvenRolcontainer met oranje hoesDeze vaatwaskorven maken K(r)oningsdag 2013 helemaal compleet! In een prachtig design in de kleuren rood, wit en blauw stralen ze op elk event. Een oranje opschrift maakt het helemaal af, zoals een oranje wimpel bij de Nederlandse vlag! Of het nu om borrelglaasjes voor de oranjebitter gaat, of om een prachtig bierglas van De Koninck, onze vaatwaskorven passen altijd.

De vooruitzichten voor Koningsdag zijn niet zo best, het wordt koud en nat. Afdekhoezen beschermen het prachtige glaswerk tegen regen en vuil. En natuurlijk kunnen deze ook in de oranje kleur gemaakt worden!

Voor iedereen die geen zin heeft om op 30 april verplicht de kroning Multi purpose kunststof containerbij te moeten wonen, hebben we ook nog onze multipurpose kunststof containers. Goed afsluitbaar met oranje deksel, slagvast en niet onbelangrijk, gegarandeerd vorstbestendig! Ze worden niet voor niks ook ingezet als strooizoutbak in de gure wintermaanden. Met de eerste Koningsdag in het verschiet bieden deze transportbakken een ideale plek om u even helemaal af te zonderen, weg van al het kroningsgeweld. Zo heeft u een moment even helemaal voor u zelf.

Intelligente logistiek begint op www.hulkenberg.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s