De Hollandse Nieuwe komt er aan!

Vlaggetjesdag bij HulkenbergBij het aanbreken van de dag, aangemoedigd door de eerste zonnestralen, hangen wij bij Hulkenberg de vlag uit. Talloze rood-wit-blauwe vlaggetjes domineren nu onze showroom, de voorraad kunststof viskisten en al onze werkplekken. Vandaag is het 19 juni en dat betekent de start van het nieuwe haringseizoen. Dat valt dit jaar weliswaar niet samen met de traditionele vlaggetjesdag, maar de komst van de Hollandse Nieuwe wordt wel uitbundig gevierd, mét vlaggetjes!

Onze befaamde viskisten opgepoetst in glanzend rood, wit, blauw en oranje staan popelend van spanning te wachten bij de goederenuitgifte. Klaar om bij Nederlandse visverwerkers de opslag en het transport van Hollands nieuwe haringen te organiseren. Want Europa’s eerste keus viskisten is ook dit haringseizoen weer veelvuldig in gebruik bij menig visafslag, groothandel en visdetailhandel.

Dus bedenk wanneer je de komende week je eerste maatjesharing scoort, dat hij al een mooie weg heeft afgelegd. Grote kans dat dit met onze viskisten, gesloten hygiëne kunststof pallets, onderstellen en natuurlijk vis fileerbakken mogelijk is gemaakt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s