Het leven van een magazijnbak

Wij van Hulkenberg zijn product specialisten. Advisering in hoogwaardige kunststof transport- en opslagsystemen is ons op het lijf geschreven. Maar ook wij kennen het ‘bijna vakantiegevoel’ op een warme namiddag. Juist dan ontstaan de verrassendste ideeën, die we jullie niet willen onthouden. Zoals verhalen uit het leven van één van onze producten. Maak kennis met de kleinste van het stel: het kunststof magazijnbakje uit de SYSTEEM 9000 serie. Afgelopen weekend was hij op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde.

“Natuurlijk had ik het weerbericht gezien. Hevige regenbuien dreigden ons Love, Peace and Harmony weekend in het water te laten vallen. De ruim 160.000 bezoekers aan de Zwarte Cross hadden zich goed voorbereid. Maar voor mij geen regenlaarzen, poncho of paraplu, want zoals een kunststof bak betaamt, ik ben natuurlijk waterdicht. Rustig dobberde ik van waterplas naar discotent en van theaterweide naar crossbaan.

Kunststof magazijnbak op de Zwarte Cross 2013 tijdens Kensington

Kensington en onze kunststof magazijnbak op de Zwarte Cross 2013

Mijn collega John had minder geluk. Wachtend bij de start van de Naked Run for Freedom raakten hij en de 449 andere lopers flink doorweekt. Het mocht de pret niet drukken. Met blubberige enkels en modderspatten tot aan zijn middel, gekleed met enkel een motorhelm en hardloopschoenen ging hij de befaamde crossbaan te lijf. Ik kreeg er rode wangen van.

Met Kensington op het hoofdpodium was ’t springen en meezingen totdat ik niet meer kon. Met mijn grote grijpopening had ik vanaf het VIP dek een prachtig uitzicht. Wat een mooi weekend! Nu snel mijn koffers pakken en op naar Bella Italia voor een welverdiende vakantie.

Ciao Ciao!”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s