BA©K TO WORK

Vakantiekiekje

De vakantie is alweer even voorbij. Ook voor mij is het gewone leven weer begonnen. Ik hoef mij gelukkig niet te vervelen. Bij Hulkenberg is er zoals altijd genoeg te doen. Ik wil graag mijn vakantie met je delen. Maar eerst ga ik met mijn heftruck kunststof pallets laden. Achter de bedrukkingmachine nieuwe kunststof bakken met een logo bedrukken en vaatwaskorven op maat maken. Zo de eerste orders zijn alweer verwerkt, nu blik ik met je terug op mijn vakantie.

VakantiekiekjesDe eindbestemming was Italië. In Zwitserland maakte ik een tussenstop. Een paar dagen in de sneeuw. Jawel, deze vakantie heb ik zowel sneeuw als zon gezien. Niet dat ik er door verkleur of broos wordt. Die verschillen in temperatuur kan ik prima aan. Hoog in de berg bedacht ik mij hoe nietig wij eigenlijk zijn. Vooral als klein magazijnbakje bekruipt dat gevoel me soms; terwijl ik toch genoeg in mijn mars heb. Dat bleek wel weer in Italië. Aan aandacht niets te klagen zoals ik daar lag rustig dobberend in het zwembad, slurpend aan een cocktail of relaxend aan het strand.

De vakantie heeft mij goed gedaan. Uitgerust kan ik er weer tegenaan. Daar zul je in mijn volgende bericht meer over lezen.

Zie je bij Hulkenberg!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s