Maak van BLUE MONDAY een kleurrijk succes

Vaatwaskorven van HulkenbergVandaag, 19 januari 2015, de derde maandag van januari is het Blue Monday. Ongewild bestempeld tot de meest depressieve dag van het jaar. De dagen zijn koud, kort en donker, de zomervakantie lijkt nog mijlenver weg en jouw goede voornemens.. tja.. die zijn natuurlijk allang weer vergeten. Kortom, de derde maandag van januari is een grote kwelling. Gelukkig kennen wij een kleurrijk concept om deze depri-dag door te komen.

BigBox PalletcontainerOnze bakken worden in de meeste gevallen in het grijs geleverd. En hoewel onze Black line collectie vandaag beter bij de nationale gemoedstoestand past, willen wij juist kleur bekennen. Wist je dat veel van onze producten ook in andere kleuren verkrijgbaar zijn? Neem onze Euronorm stapelbakkenserie. Al bij een klein aantal worden ze in de vrolijkste kleuren voor jou ingepakt. Óf de kunststof palletbox, die bij ons standaard in het rood, blauw en groen op voorraad staan. We hebben de BigBoxen zelfs al eens in kanariegeel uitgeleverd! Maar ook onze vaatwaskorven stemmen je blij. De vakverdelingen en bovenranden zijn er in de meest vrolijke kleuren. Niet alleen handig voor het onderscheiden van de inhoud, ze geven ook wat meer kleur aan je leven.

Zie je, met onze kunststof bakken kun je zelfs Blue Monday aan! En wordt ’t allemaal wat te veel van het goede, dan pakken we gewoon weer een grijze bak.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s