Slimme horeca-ondernemers profiteren van opleving!

Bistrokorf R500De horecabranche zit na 6 magere jaren in de lift! We eten weer vaker een hapje buiten de deur. En dan ’t liefst iets bijzonders: nieuwe concepten, kwaliteit tegen scherpe prijs, Live-Cooking of zelf je gerecht bepalen en dat alles in een eigentijdse omgeving. Deze positieve drive proefde wij ook tijdens onze beursdeelname aan de Horecava half januari. De Rabobank en het FoodService Instituut Nederland (FSIN) concluderen echter uit eigen onderzoek dat het middensegment met een standaardproduct het moeilijk heeft. Zij profiteren niet van de groeiende vraag. Tijd voor actie! 

Vernieuwen loont
De consument wil kwaliteit en beleving voor een goede prijs, lezen we in het brancherapport van de Rabobank. Gezondheid en duurzaamheid zijn daarbij belangrijke thema’s voor de consument. Mooie termen, maar hoe zet je deze trends om in concrete acties? Wij hebben wel een idee.

Efficiënte oplossingen
Innoveren en investeren mogen dan wel de toverwoorden zijn; nu de prijs belangrijker wordt, is besparen wellicht het eerste waar je aan denkt. Toch zijn er andere manieren om je kosten te drukken. Denk bijvoorbeeld aan het efficiënt inrichten van je logistiek. Omring jezelf met producten die voor jou aan het werk zijn. Je hebt dan jouw handen vrij voor ’t creatief ondernemerschap!

Vaatwaskorven glazenkorvenZo sla je met onze vaatwaskorven een driedubbele efficientieslag. De kunststof glazenkorven nemen zowel de reiniging, opslag als vervoer van glas- en vaatwerk uit handen. Het levert je snel gegarandeerd schone glazen, borden en bestek op. In ons assortiment voor de horeca vind je meer producten die je direct tijd en ruimtebesparing opleveren. Laat je bijvoorbeeld ook inspirerend door de klantervaringen van Restaurant de Lengel en Concertgebouw Brugge.

Meer tips, ervaringen en producten voor de horeca?
Bezoek onze website voor een vrijblijvende offerte of neem contact met ons op, telefoonnummer 0314 – 664400. Wij zijn je graag van dienst!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s