5 redenen waarom je de Gastvrij Rotterdam niet mag missen!

Markeer 21, 22 en 23 september in je agenda voor de Gastvrij Rotterdam. Deze horecabeurs mag je niet missen. Waarom? Wij geven je 5 redenen. 

  • AHO-031-Logo-GastvrijRotterdamOntdek nieuwe producten en trends. Ruim 270 deelnemende leveranciers in de foodsector geven acte de présence.
  • Inspiratie gegarandeerd! Gastvrij Rotterdam biedt 125 workshops, masterclasses, jamsessies, wedstrijden, debatten en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine, topgastronomen en andere horecagoeroes.
  • Ontmoet je vakgenoten. Netwerken kan in de netwerklounge, maar net zo goed bij de wijnproeverij, het KookWeiland of in het Dit Smaak Naar Meer! Paviljoen.
  • Even ben jij zelf de gast! Je kunt ontspannen achterover leunen en genieten van alle creaties en concepten. Als gast kijk je met andere ogen. Je blik is dan zoals de klant naar jouw zaak kijkt. Verhelderend en misschien wel het beste medicijn tegen bedrijfsblindheid!
  • Tot slot de vijfde en misschien wel de leukste reden 😉 stand 633 in hal 6. Wij zijn er trots op. Op stand 633 presenteren wij ons unieke totaalconcept voor de horeca, catering en verhuur. Een assortiment producten voor transport en opslag van bestek, glaswerk en servies, maar ook van warme en koude voedingsmiddelen. Onze nieuwe Banquet isolatiecontainer beleeft dit jaar zijn primeur op de Gastvrij Rotterdam.

Meer informatie over Gastvrij Rotterdam? 

Op www.gastvrij-rotterdam.nl vind je alle beursinformatie. Meer over onze producten en beursdeelname tref je op onze website. Wil je Gastvrij Rotterdam bezoeken? Stuur je ons een e-mail op info@hulkenberg.nl voor gratis toegangskaarten. We ontmoeten je graag 21, 22 of 23 september in hal 6 op stand 633 tijdens de Gastvrij Rotterdam.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s