2 productinnovaties die debuteerden op de Logistica 2015

Logistica2015Heb jij vorige week de Logistica gemist? Deze twee productinnovaties maakten hun debuut tijdens de Logistica:  

    • Nieuwe kunststof CS pallet HulkenbergDe kunststof CS pallet. De nieuwe CS pallet is licht van gewicht, hygiënisch, zeer slagvast en eenvoudig te promoveren tot stellingpallet met fors draagvermogen. De CS pallet heeft daarnaast dezelfde hoogte als een houten pallet, in tegenstelling tot veel andere kunststof pallets. Hierdoor is de veelzijdige CS pallet gemakkelijk te integreren in bestaande systemen. Meer informatie over de nieuwe CS pallet? Neem contact met ons op: telefoonnummer 0314 – 664400.
    • Optiflow Freezer Spacer HulkenbergDe Optiflow Freezer Spacer, voor het snel invriezen van levensmiddelen in dozen. De Optiflow freezer spacer is robuuster en slagvaster dan de huidige vriesmatten en heeft een langere levensduur. Door de unieke constructie realiseert de nieuwe freezer spacer een optimale luchtcirculatie en daardoor ook een significant kortere invriestijd. De energiebesparing die hiermee wordt bereikt kan oplopen tot 26%. Meer informatie over de Optiflow Freezer Spacer? Neem contact met ons op: telefoonnummer 0314 – 664400.

Meer informatie over de Logistica

De Logistica was dit jaar van 10 t/m 13 november in de Jaarbeurs Utrecht. Deze driejaarlijkse vakbeurs bracht ook dit jaar alle noviteiten rondom logistiek en goederenstroombeheersing. Meer informatie is terug te lezen op www.logistica-online.nl. Voor meer informatie over onze producten en beursdeelname bezoek je onze website. Wij zijn je graag van dienst.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s