DIY met kunststof pallets: de perfecte ondergrond voor tenttapijt

Heb je een caravan? Dan is de voortent waarschijnlijk dé plek waar je de meeste tijd doorbrengt tijdens je vakantie. Met de voortent creëer je een overdekte buitenruimte en vergroot je de leefruimte van de caravan. Het is dan ook de plek waar alles gebeurt. Waar je gezellig samen zit om te eten, te drinken, maar ook waar je schuilt voor de regen. De voortent is bovendien een plek voor de spullen die niet in de caravan passen.

Kunststof pallets ideale ondervloer voor tenttapijt

Met een comfortabel tenttapijt maak je je voortent helemaal af. Een voortenttapijt direct op de grond leggen is echter niet fijn. Dat is namelijk koud, het wordt vochtig en je blijft de oneffenheden in de ondergrond voelen. Een stabiele ondervloer is dan echt wel een vereiste. Maar, hoe maak je dan een passende voortentvloer? Juist, van kunststof pallets!

Een kunststof pallet is eigenlijk bedoeld om goederen mee te vervoeren, maar een eenmalige exportpallet leent zich ook uitstekend als ondervloer voor tenttapijt in de voortent. We geven je vijf redenen waarom.

5 redenen waarom kunststof pallets een ideale ondervloer voor je voortent zijn:

  1. De constructie van de kunststof pallets is zodanig dat de lucht tussen de vochtige grond en het voortenttapijt vrij kan circuleren. Het bovenliggende tenttapijt blijft droog en gaat niet schimmelen.
  2. Kunststof pallets beschermen daardoor niet alleen tegen vocht, maar ook tegen optrekkende kou.
  3. In tegenstelling tot een houten constructie neemt een vloer van kunststof pallets geen vocht op. De pallets rotten niet weg, zijn duurzaam en blijvend stabiel. Aan het einde van het seizoen zijn ze ook nog eens gemakkelijk schoon te maken.
  4. Voor een extra comfortabele ondervloer kun je over de pallets eenvoudig plaatmateriaal plaatsen, zoals multiplex, osb plaat of betonplex.
  5. Kunststof exportpallets zijn nestbaar. Dat betekent dat je ze na het seizoen gemakkelijk en ruimtebesparend kunt vervoeren. Bovendien nemen ze tijdens de winterperiode in de opslag weinig ruimte in.

camping_banner_large

 

Voordelige ondervloer voor de voortent

Voor de kampeerder met een seizoensplek zijn de pallets een voordelig alternatief als ondervloer in de voortent. Als de palletvloer eenmaal ligt, leg je het tenttapijt of de voortenttegels erover en klaar is je comfortabele voortentvloer. De voortent wordt zo tot een prettige leefruimte omgetoverd waar je warm en droog kunt verblijven, ook bij slecht weer. Kunststof pallets voor de voortent bestel je ook nog eens eenvoudig online.

Kunststof pallets zijn ideaal als ondervloer voor tenttapijt

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s