Originele toepassing: industriële stapelbak is promotionele fietskrat

Vincent van OKS, de OnlineKozijnShop.nl, promoot zijn online shop op een ludieke manier. Zijn drie zoons fietsen rond met een mooie nieuwe fietskrat mét promotiesticker van OKS. Vincent bestelde de bakken op Hulkenbergshop.nl en stuurde ons deze foto. Wij namen contact met hem op.

Fietskratten OKS Hulkenbergshop.jpg

Vincent, wat een originele manier om je bedrijf te promoten. Hoe kwam je op het idee om deze bakken hierover te gebruiken?”

Vincent: “Ik wil Zoetermeer op een betaalbare manier laten weten dat OnlineKozijnShop er is. Dit zijn de fietsen van mijn zoons. Zij fietsen ermee naar school. Ik heb bewust gekozen voor kunststof bakken en geen ander materiaal zoals houten kratten of rieten manden. Kunststof kratten kunnen een val met gemak weerstaan.”

Zwarte stapelbak HulkenbergshopWaarom koos je voor een dichte bak in plaats van de traditionele fietskrat met geperforeerde wanden?

Vincent: “Op de gladde wanden van de bak blijft de sticker beter zitten. Er is meer kleefkracht op een dichte bak dan op een krat met openingen in de wanden.”

De zwarte bakken die je hebt gekozen zijn geen originele fietskratten met speciale montage-openingen. Hoe heb je de montage van deze stapelbakken aangepakt?

Vincent: “Ik heb gaten geboord in de bodem van de bak. Zo kan de bak met tiewraps bevestigd worden op het transportrek. Omdat de bak schuin op de fiets staat kan bovendien het regenwater aan de achterzijde weglopen. Dit werkt perfect. Het materiaal is snel droog. De zwakke schakel is de tyrap die kapot kan gaan. Daarom heb ik gekozen voor een tiewraps van 12 mm breed die een kracht kan hebben van 110 kg per stuk. De bak is met vier tiewraps op de ribben van het transportrek bevestigd. Omdat de tiewraps op het rib zitten kan het plastic onmogelijk scheuren als de fiets valt.”

Wat een handige tips. Dankjewel Vincent. Wij wensen je veel succes met de promotie van OKS!

Wil je ook een stapelbak als fietskrat gebruiken? Bekijk op Hulkenbergshop de stapelbakken die Vincent heeft gebruikt. Hier vind je ook de traditionele kunststof fietskratten met openingen in de zijwanden. Bestel je vandaag voor 12:00 uur, dan ontvang je de fietskrat de volgende werkdag. Voor meer informatie neem je contact met ons op: telefoonnummer 0314 – 664400 of per e-mail info@hulkenberg.nl. Wij helpen je graag!

slide_bike_2_noname

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s